IMG_5674.HEIC

TRACKMAN SIMULAATTORI

Tule pelaamaan maailman parhaimpia kenttiä, mukaanlukien St. Andrews Old Course ja PGA National! Simulaattori on Kalafornian klubitalolla ja pelien lisäksi voit nauttia virvokkeita, syödä wingsejä sekä varata saunan. Paikka sopii siis loistavasti myös viihteelliseen käyttöön!

Simulaattorikausi 2019-2020 on päättynyt. Kiitos kaikille kävijöille ja tervetuloa ensi talvena uudestaan!

HINNASTO

 

30€/h

50€/2h

 

Kuukausikortti

69€

TRACKMAN 4

TrackMan-analysaattori antaa tarkimman mahdollisen analyysin pallon lennosta ja mailan liikkeestä tuoden näin lisäarvoa harjoitteluun. TrackMan on maailmalla arvostettu analysaattori ja lähes kaikki huippupelaajat käyttävät sitä harjoittelunsa tukena.

TrackMan kertoo lyönnistä mm. lavan asennon osumassa, mailanpäännopeuden, lyönnin pituuden ja lisäksi paljon muuta, antaen näin huomattavaa lisäarvoa omatoimiseen harjoitteluun. TrackMan harjoittelu tapahtuu simulaattoritilassa.

Trackman kotisivulta (www.trackmangolf.com) löydät videoita ja lisätietoa laitteesta.

LAHJAKORTTI SIMULAATTORIIN

Voit myös ostaa simulaattoriin lahjakortin toivomallesi summalle. Lahjakorttien toimitus tapahtuu noutamalla Kalafornian klubitalolta tai sähköpostitse, joten ne saa nopealla toimituksella. Ota yhteyttä 0407310355 tai matti.ojala@kalafornia.com.

040 731 0355
matti.ojala@kalafornia.com

Kalaforniantie, 28100 Pori

  • Facebook
  • Instagram

TILAA UUTISKIRJE

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon